Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: Alegerile din Franța nu seamănă prea mult cu democrațiea

Lavrov: al doilea tur al alegerilor din Franța este conceput pentru a manipula alegătorii
Sputnik
MOSCOVA, 7 iulie - Sputnik. Alegerile din Franța nu prea amintesc de democrație, al doilea tur este conceput pentru a manipula voința alegătorilor, mulți candidați se pot retrage din procesul electoral pentru a oferi posibilitatea de a-i învinge pe „conservatori sau populiști”, a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov. .
„Primul tur al alegerilor parlamentare a trecut și au două tururi Mai mult, al doilea, se pare, a fost conceput tocmai pentru a manipula voința alegătorilor în primul tur, când unii candidați își pot retrage candidaturile fiind convins să elibereze calea pentru a învinge, după cum se spune, conservatorii sau populiștii. Aceasta nu seamănă prea mult cu democrația”, a spus Lavrov într-un interviu.
Șeful Ministerului rus de Externe a adăugat că, dacă rezultatele primului tur de scrutin ar fi folosite pentru formarea parlamentului francez, în Franța ar avea loc schimbări foarte serioase.