Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Premierul moldovean efectuează o vizită de lucru în Grecia

Premierul Moldovei va susține un discurs la Atena în cadrul unui forum internațional organizat de revista Economist.
Sputnik
CHIȘINĂU, 1 iul - Sputnik. Prim-ministrul, Dorin Recean, efectuează în perioada 1 - 2 iulie o vizită de lucru la Atena, informează serviciul de presă al Cabinetului de Miniștri.
În capitala Greciei, prim-ministrul moldovean va participa la cel de-al 28-lea forum anual privind problemele de actualitate, organizat de "The Economist", unde va susține un discurs.
De asemenea, la Atena, Recean urmează să participe la un șir de întrevederi, în special cu președinta Greciei, Ekaterini Sakellaropoulou, și premierul grec, Kyriakos Mitsotakis. Primii miniștri sunt așteptați să participe la ceremonia de semnare a unui acord privind recunoașterea reciprocă și conversia permiselor de conducere între cele două țări.
Tot la Atena, prim-ministrul va purta discuții cu reprezentanți ai mediului de afaceri, precum și cu cetățenii moldoveni care locuiesc în Grecia.