Galerie foto
Vedeți în imagini spectaculoase ce se întâmplă în Moldov și în lume

O călătorie spre tărâmul de geață din munții Alpi

Sputnik
1 / 9

O persoană se plimbă în interiorul Grotte de Glace (Peștera de Gheață) din Mer de Glace (Marea de Gheață) din Chamonix-Mont-Blanc, în Alpii francezi, la 11 iulie 2023.

2 / 9

Turiști așteaptă trenul roșu Montenvers cu destinația Mer de Glace (Marea de Gheață ) în Chamonix-Mont-Blanc.

3 / 9

O fotografie arată gheață în Grotte de Glace (Peștera de Gheață) din Mer de Glace (Marea de Gheață) din Chamonix-Mont-Blanc.

4 / 9

Un turist încearcă să hrănească o pasăre chocard cu ciocârlie galbenă în fața Mer de Glace (Marea de Gheață), în Chamonix-Mont-Blanc, în Alpii francezi, la 11 iulie 2023.

5 / 9

Un turist face fotografii în interiorul Grotte de Glace (Peștera de Gheață) din Mer de Glace (Marea de Gheață) din Chamonix-Mont-Blanc, în Alpii francezi, la 11 iulie 2023.

6 / 9

Turiști merg pe o pasarelă pentru a vizita Grotte de Glace (Peștera de Gheață) din Mer de Glace (Marea de Gheață) în Chamonix-Mont-Blanc, în Alpii francezi, la 11 iulie 2023.

7 / 9
A man walks inside the Grotte de Glace (Ice Cave) of the Mer de Glace (Sea of Ice) in Chamonix-Mont-Blanc, in the French Alps on July 11, 2023. (Photo by OLIVIER CHASSIGNOLE / AFP)
8 / 9

Un bărbat se plimbă în interiorul Grotte de Glace (Peștera de Gheață) din Mer de Glace (Marea de Gheață) din Chamonix-Mont-Blanc, în Alpii francezi, la 11 iulie 2023

9 / 9

Oameni care se plimbă în interiorul Grotte de Glace (Peștera de Gheață) din Mer de Glace (Marea de Gheață) din Chamonix-Mont-Blanc.