Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marina Tauber a declarat că „Maia Sandu a înnebunit de tot”

„Maia Sandu a înnebunit de tot” – a scris Marina Tauber pe o rețea de socializare, reacționând astfel la reținerea de către Poliție a mijloacelor de transport care aduc oamenii la protestul de duminică.
Sputnik
CHIȘINĂU, 12 mart – Sputnik. Deputatul Partidului „Șor” Marina Tauber se arată nedumerită de acțiunile Poliției de a bloca transportul cu protestatarii care urmează să ajungă la Chișinău din diferite regiuni ale țării.
„În peste trei decenii de la independența Republicii Moldova, așa abuzuri față de propriul popor, față de cetățenii țării noastre, nu au fost înregistrate niciodată”, a declarat Tauber.
Ea a făcut un apel către misiunile diplomatice acreditate la Chișinău, pe care le-a întrebat de ce închid ochii la ceea ce se întâmplă.
„Vreau să mă adresez Ambasadelor străine acreditate la Chișinău. De ce închideți ochii la abuzurile regimului Sandu? De ce închideți ochii la încălcarea principiilor statului de drept? Ori pentru voi este mai important statul de drept al regimului în fața voastră?”
Politică
Poliția oprește în raioane autocarele cu protestatari care se îndreaptă spre Chișinău