Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ambasadorul rus, Oleg Vasnețov, cu mesaj de felicitare de Anul Nou și Crăciun

Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, a venit cu un mesaj de felicitare înainte de Anul Nou și Crăciun.
Sputnik
CHIȘINĂU, 30 dec - Sputnik. "Dragi prieteni, dragi compatrioți!
Vă felicit din suflet cu ocazia Noului An 2023 și cu sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului. Crăciun Fericit! Din toata inima Vă doresc multă sănătate, energie inepuizabilă și împlinirea tuturor viselor.
Anul Nou este cea mai îndrăgită sărbătoare de familie pentru adulți și copii, care este plină de sentimente frumoase și gânduri bune. Noi cu ne decorăm casa cu emoții deosebite, facem cadouri rudelor și prietenilor, ne spunem dorințele sub un brad împodobit.
Tradiția sărbătoririi își are rădăcinile în trecutul îndepărtat.
Din vremea lui domnitorului Dimitrie Cantemir și a împăratului Petru I, popoarele noastre sunt unite de o istorie comună veche de secole, de relați frățești, de o singură credință ortodoxă, valori tradiționale și legături culturale strânse.
În ajunul Anului Nou, în mod tradițional, facem bilanțul anului care a trecut și facem planuri pentru viitor.
Deși dialogul dintre țările noastre în ultimul an nu a fost ușor, totuși, anul 2022 a fost marcat de marcarea unor aniversări: 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice și 30 de ani de la operațiunea de menținere a păcii pe Nistru, care este una unică.
Întâmpinând Anul Nou, sperăm ca următoarea pagină din istoria relațiilor dintre Federația Rusă și Republica Moldova să fie plină de evenimente pozitive, construite pe baza beneficiului reciproc, cooperarea echitabilă și interesele popoarelor țărilor noastre.
Vă doresc din toată inima căldură în sânul familiei, confort, credință, speranță și dragoste. Să fiți fericiți în viitorul an 2023!
Sărbători fericite, dragi prieteni și dragi compatrioți!", a declarat Vasnețov.