Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

ANRE anunță noi majorări! Căldură va fi mai scumpă la nordul și sudul țării

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat cu puțin timp în urmă tarife noi pentru energia termică livrată locuitorilor din mai multe regiuni ale țării.
Sputnik
CHIȘINĂU, 21 dec – Sputnik. ANRE a ajustat tarifele pentru energia termică livrată în cadrul sistemelor centralizate de alimentare cu energie termică și prețul reglementat la energia electrică produsă în regim de cogenerare.
S.A. „CET Nord” – tariful pentru energia termică livrată consumatorilor în valoare de 3 905 lei/Gcal, cu 853 de lei mai mare (+28%) decât tariful în vigoare.
S.A. „Comgaz-Plus” - tariful pentru energia termică livrată consumatorilor în valoare de 4 806 lei/Gcal, cu 1 040 fr lei mai mare (+28%) decât tariful în vigoare.
️Î.M a „Rețelelor și Centralelor Termice Comrat” - tariful pentru energia termică livrată consumatorilor în valoare de 4 355 de lei /Gcal, cu 1 013 lei mai mare (+30%) decât tariful în vigoare.
S.A. „Apă-Canal Chişinău” - tariful pentru energia termică livrată consumatorilor în valoare de 4 271 lei /Gcal, cu 1 137 de lei mai mare (+36%) decât tariful în vigoare.
Î.M. „Servicii Comunale Glodeni” - tariful pentru energia termică livrată consumatorilor în valoare de 4 208 lei /Gcal, cu 978 de lei mai mare (+30%) decât tariful în vigoare.
Î.M. „Antermo” - tariful pentru energia termică livrată consumatorilor în valoare de 4 208 lei/Gcal, cu 1 021 de lei mai mare (+32%) decât tariful în vigoare.
️ Î.M. „Servicii Comunal-Locative” Orhei - tariful pentru energia termică livrată consumatorilor în valoare de 4 445 lei /Gcal, cu 933 de lei mai mare (+27%) decât tariful în vigoare.
Societate
Au mai rămas câteva zile pentru a te înregistra pentru a primi compensații la căldură