Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Fostul McDonald’s din Rusia vor înlocui jucăriile cu cărţi în meniul „Mese fericite”

Lanțul rusesc de fast-food Vkusno I Tochka („doar gustos”), fost McDonald's, va începe să ofere meniurile „mese fericite” împreună cu cărți în loc de jucării, potrivit unei declarații a companiei.
Sputnik
CHIȘINĂU, 2 dec - Sputnik. Meniul Combo pentru copii va fi oferit în Novokuznetsk, Novosibirsk, Berdsk, Barnaul, Tomsk, Kemerovo și Krasnoiarsk începând cu 12 decembrie, a anunțat marți compania, citată de ziarul de afaceri RBK. Vânzarea meniului în restul țării este planificată să înceapă în ianuarie.
Meniul va include o porţie de nuggets, gustări cu brânză, un burger clasic, salată, morcovi și felii de mere, precum și o băutură. Dar va exista o schimbare importantă.
„Drept cadou, fiecare set Combo pentru copii va avea una dintre cele 14 cărți exclusive cu diverse puzzle-uri și labirinturi, publicate de editura CLEVER”, a declarat lanțul, adăugând că astfel de cărţi contribuie la dezvoltarea memoriei, logicii şi atenției copiilor.
Meniul „Masa fericită” de la McDonald’s este oferit de obicei cu o jucărie.
În martie, McDonald’s și-a închis magazinele din Rusia din cauza sancțiunilor occidentale, după ce a activat în țară peste trei decenii. Ulterior, gigantul fast-food a anunțat că își vinde restaurantele din țară către unul dintre licențiații săi. Lanțul a fost ulterior rebranduit Vkusno I Tochka.
Rusia
Rusia nu va mai reveni la relațiile de altădată cu Occidentul - Lavrov