Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a semnat un decret privind consolidarea măsurilor de protecție în strâmtoarea Kerci

Putin a semnat un decret privind consolidarea măsurilor de protecție a traficului prin strâmtoarea Kerci.
Sputnik
CHIȘINĂU, 8 oct - Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a semnat un decret privind întărirea măsurilor de protejare a trecerii de transport prin strâmtoarea Kerci, a podului energetic al rețelei electrice și a gazoductului principal.
Potrivit RIA Novosti, care citează un comunicat al serviciului de presă al Kremlinului, FSB (Serviciul Federal de Securitate) are autoritatea de a organiza și coordona măsurile de protecție a traversării de transport prin strâmtoarea Kerci.
Rusia
Podul Crimeii este deschis pentru circulația automobilelor la doar câteva ore după atac
„Președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a semnat Decretul „Cu privire la consolidarea măsurilor de protecție a traversării de transport prin strâmtoarea Kerci, a podului energetic al rețelei electrice dintre Federația Rusă și peninsula Crimeea și a principalului gazoduct Ținutul Krasnodar – Crimeea în timpul folosirii lor”, se arată în comunicatul de presă al Kremlinului.