Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

"Guvernul are o agendă care nu corespunde cerințelor oamenilor"

Nicolae Pascaru, fost deputat: "Ne așteaptă vremuri foarte grele. Economia va fi pusă la pământ".
Sputnik
Activistul civic Nicolae Pascaru a făcut mai multe declarații pentru Agenția Sputnik Moldova cu privire la raportul Guvernului la un an de activitate. Fostul deputat este de părere că Executivul nu corespunde nici pe aproape așteptările cetățenilor.
"Ne așteaptă vremuri foarte grele. Economia va fi pusă la pământ. Negocierile cu Gazprom au fost un eșec ca și multe alte acțiuni întreprinse până acum".
Nicolae Pascaru a menționat mai multe greșeli comise de conducerea țării în raport cu cetățenii, care vor avea un efect negativ asupra țării pentru următorii ani.

"Reforma învățământului este criticată în societate. De asemenea lipsa unor negocieri cu partea transnistreană pentru a pune capăt conflictului din ultimii 30 de ani este un insucces. Principiul neutralității, care ne poate salva într-un context regional foarte complicat, este și el încălcat pe alocuri. Este un dezastru", a declarat Nicolae Pascaru.