Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ambasadorul Rusiei la Chișinău și șeful misiunii OSCE au avut o întâlnire la Chișinău

Ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov, și șeful misiunii OSCE, Klaus Neukirch, au discutat despre problemele legate de soluționarea conflictului transnistrean.
Sputnik
CHIȘINĂU, 30 apr - Sputnik. Astăzi, ambasadorul Rusiei în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, s-a întâlnit cu șeful misiunii OSCE, Claus Neukirch. Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al ambasadei Rusiei.
În cadrul întâlnirii au fost discutate situația din regiune, precum și rezultatele discuțiilor purtate cu o zi înainte cu participarea Reprezentantul Special al președintelui în exercițiu al OSCE din partea Poloniei pentru procesul de reglementare transnistreană, ambasadorul Thomas Mayr-Harting.
„Interlocutorii și-au exprimat dorința puternică de a menține formatul de negociere 5+2 existent pentru a găsi o soluție pașnică a conflictului transnistrean”, a subliniat serviciul de presă al ambasadei Rusiei.
Internațional
Experți ONU: SUA trebuie să dea înapoi banii furați din Afganistan