Galerie foto
Vedeți în imagini spectaculoase ce se întâmplă în Moldov și în lume

Imagini rupte din poveste cu ninsoarea care a acoperit globul în 2022

Urmăriți în galeria Sputnik Moldova o serie de imagini care par a fi rupte din poveste cu ninsoarea care a acoperit mai multe orașe din lume în luna ianuarie 2022.
Sputnik
1 / 14

Un bărbat se bucură de zăpadă pe o stradă din orașul Erbil, Irak. Imaginea a fost surprinsă pe 20 ianuarie 2022.

2 / 14

Imagine surprinsă cu drona deasupra podului Turgheniev de pe râul Kuban din orașul Krasnodar.

3 / 14

Un grup de bărbați își fac un selfie în fața porții Damasc din orașul vechi al Ierusalimului. Imaginea a fost surprinsă pe 26 ianuarie 2022.

4 / 14

Un stol de porumbei așteaptă să fie hrăniți, după furtuna de zăpadă care a lovit orașul Istambul.

5 / 14

Un poștaș din SUA încearcă să ajungă la destinație în timpul furtunii de zăpadă care a cuprins orașul Denver. Imaginea a fost surprinsă pe 25 ianuarie 2022.

6 / 14

Imagini surprinse cu drona în orașul Azaz, după ce o furtună puternică a pus stăpânirea pe Siria. Imaginea a fost surprinsă pe 23 ianuarie.

7 / 14

O femeie a ieșit la plimbare pe un câmp acoperit de zăpadă. Imaginea a fost surprinsă pe 23 ianuarie în orașul Dharmsala din India.

8 / 14

Mai mulți copii se joacă în zăpadă la carnavalul de gheață organizat cu ocazia Anului Nou Chinezesc. Imaginea a fost surprinsă pe 22 ianuarie într-un parc din Beijing, China.

9 / 14

Un grup de copii se joacă în zăpadă pe un deal din Filopappou, iar în spate se vede templul Parthenon. Imaginea a fost surprinsă pe 25 ianuarie în Grecia.

10 / 14

Trei persoane care se află în compania unor animăluțe traversează o stradă din orașul Berlin. Imaginea a fost surprinsă pe 20 ianuarie în capitala Germanie.

11 / 14

Piața Roșie din Moscova a fost acoperită de zăpadă, iar lucrătorii curăța strada. Imaginea a fost surprinsă în capitala Federației Ruse.

12 / 14

Un copil se bucură și se joacă cu zăpada la Palatul Deoksu din Seul. Imaginea a fost surprinsă pe 19 ianuarie în Coreea de Sud.

13 / 14

Un bărbat se plimbă pe malul Dunării în timpul unei furtuni de zăpadă ce a cuprins orașul Belgrad. Imaginea a fost surprinsă pe 22 ianuarie în Serbia.

14 / 14

Imagine care îți taie respirația cu zăpada care a acoperit satul Kfarchouba. Imaginea a fost surprinsă pe 20 ianuarie în Liban.