Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Invitații emisiunii matinale sunt: Victor Cojocaru, șeful Clinicii Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Republican, Nadejda Herța, proprietara unuia din cele mai selecte localuri din capitală, Mariana Harjevschi, director general BM „B.P. Hașdeu".
Sputnik
Deși mulți afirmă că prezența variantei Omicron a noului coronavirus în Republica Moldova nu este atât de gravă, pericolele acesteia sunt foarte mari. Despre gravitatea variantei Omicron discutăm cu doctorul habilitat în științe medicale Victor Cojocaru, șeful Clinicii Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Republican.
Afacerile se prăbușesc! Care vor fi acțiunile reprezentanților HoReCa. Își vor închide sau nu afacerile - discutăm cu Nadejda Herța, proprietara unuia din cele mai selecte localuri din capitală. Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” anunță lansarea Concursului Premiile pentru debut în literatură pentru anul 2021. Cui îi este destinat concursul, în ce constă el și până când pot depune doritorii cereri de participare, ne spune Mariana Harjevschi, director general BM „B.P. Hașdeu".