Galerie foto
Vedeți în imagini spectaculoase ce se întâmplă în Moldov și în lume

Prințul britanic Andrew, lipsit de grade militare și titlu pe fundalul scandalului sexual

Fiul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Andrew, acuzat de viol de către activista pentru drepturile omului Virginia Giuffre, a fost lipsit de gradele militare și patronajul regal,acestea vor fi returnate reginei.
Sputnik
1 / 8

(Instanța din New York a refuzat miercuri să dea curs cererii prințului Andrew de a respinge procesul inițiat de Virginia Giuffre.

2 / 8

Activista pentru drepturile omului Virginia Giuffre îl acuză pe Andrew că ar fi violat-o pe când avea 17 ani. Prințul neagă orice legătură cu Giuffre. În fotografie - Prințul Andrew, Virginia Giuffre și Ghislaine Maxwell. Locația și data filmării nu au fost specificate..

3 / 8

Prințul britanic Andrew și Virginia Giuffre astăzi..

4 / 8

Familia regală britanică. Potrivit presei britanice, fiul cel mare și moștenitorul Reginei Marii Britanii, prințul Charles de Wales și fiul său, prințul William, au insistat să-l excludă pe Andrew din viața regală.

5 / 8

Regina Elisabeta a II-a și trei copii ai săi: prințul Andrew, ducele de York, prințul Edward, contele de Wessex și prințesa Anne la o petrecere în grădină la Palatul Holyrood din Edinburgh, 2019.

6 / 8

(Prinți britanici: Andrew, Edward și Charles la înmormântarea tatălui lor, Prințul Philip, la Capela St George, Castelul Windsor.

7 / 8

Prințul Andrew va beneficia în continuare de pază pentru că rămâne să fie fiul Reginei, indiferent de titluri.

8 / 8

Presa britanică presupune că Prințul Andrew, pe fundalul scandalului, ar putea fi lipsit de paza non-stop și imobilul luxos aflat la cinci kilometri de reședința Reginei, pe care îl închiriază.