Prognoza meteo pentru 18 decembrie: Câte grade vom avea la sfârșit de săptămână

Meteorologii prognozează pentru astăzi temperaturi de până la +5 de grade Celsius. Prognoza meteo pentru 18 decembrie 2021.
Sputnik
CHIȘINĂU, 18 dec - Sputnik. Sâmbătă, vremea în Moldova va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul va fi predominant noros, fără precipitații esențiale. Vântul va sufla din nord-vest slab la moderat, conform prognozei meteo publicate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Prognoza meteo în Moldova pentru 18 decembrie - câte grade vor fi

În data de 18 decembrie sunt așteptate între -5 și 0 grade pe timp de noapte, iar ziua valorile termice vor oscila între 0 și +5 de grade Celsius.
Mai exact, în data de 18 decembrie, în Chișinău și la Bălți vom avea temperaturi de până la +3 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între +2 și +5 grade, iar în raioanele centrale - între +1 și +4 grade Celsius, potrivit prognozei meteo.

Prognoza meteo pentru Chișinău pe 18 decembrie

Noaptea în Chișinău se vor înregistra între -2 și 0 grade Celsius, arată prognoza meteo. Pe timp de zi, temperaturile vor oscila între 0 și +2 grade. Cerul va fi predominant noros, fără precipitații esențiale.

Prognoza meteo pentru Bălți pe 18 decembrie

La Bălți, pe timp de zi se vor înregistra între 0 și +3 grade Celsius, arată prognoza meteo. Pe timp de noapte, însă, la Bălți se vor înregistra între -5 și -2 grade.
Prognoza meteo pentru 18 - 24 decembrie 2021

Prognoza meteo pentru următoarele zile

În perioada 19-24 decembrie temperaturile vor scădea considerabil, potrivit prognozei meteo prezentată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Pe timp de noapte vom avea temperaturi de până la -10 grade Celsius, iar ziua mercurul din termometre va indica între -6 și 0 grade.

Meteo: Maximele și minimele termice pentru 18 decembrie

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe 18 decembrie 2019 a fost înregistrată temperatura de +17,1 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 18 decembrie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886.
Valoarea minimă din această zi a fost înregistrată în anul 1946 - atunci au fost -18,1 grade Celsius.