Sport

„Sheriff” a remizat cu „Șahtar Donețk” în ultimul meci din Liga Campionilor

Liga Campionilor pentru campioana Moldovei s-a încheiat. În fața ei este „Primăvara Euro” și evoluția în Europa League.
Sputnik
CHIȘINĂU, 8 dec - Sputnik. „Sheriff Tiraspol” a smuls o remiză în ultimul meci din faza grupelor din Liga Campionilor împotriva lui „Șahtar Donețk”. Jocul s-a încheiat cu scorul 1:1. Cu toate acestea, echipa Moldovei deține locul trei în grupă și va continua să joace în Europa League și în primăvară. „Șahtarul” rămâne pe ultimul loc în grupă și își încheie performanța în competițiile europene.
În prima repriză a meciului de la Kiev, „Șahtarul” a controlat în general jocul și a creat ocazii mult mai periculoase, ceea ce a dus la un gol la finalul primei reprize. În minutul 43, Fernando a deschis scorul trimițând mingea în colțul îndepărtat al porții lui Athanasiadis.
În a doua repriză, jocul s-a egalat, au fost vizibil mai puține momente periculoase la porțile ambelor echipe. Boban Nikolov a egalat scorul în ultimele secunde ale meciului. Conform rezultatelor evoluției de debut în faza grupelor din Liga Campionilor, „Sheriff” a ocupat locul trei în grupă (7 puncte). „Șahtar” rămâne pe poziția a patra (2 puncte). „Real Madrid” a învins „Inter Milano” în ultimul meci din grupă și a ocupat primul loc (15 puncte), „Inter” rămâne pe locul doi (10 puncte).