Vremea se schimbă radical: Ne așteaptă temperaturi de minus 5 grade

Vă prezentăm prognoza meteo pentru următoarele zile în Chișinău și Bălți, precum și pe întreg teritoriu al Republicii Moldova.
Sputnik
CHIȘINĂU, 7 nov – Sputnik. În următoarele zile se așteaptă temperaturi de până la -5 grade Celsius pe timp de noapte. Anunțul a fost făcut de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat, pentru nopțile de 10 și 11 noiembrie. Și pe timp de zi va fi destul de rece. Maximele termice vor înregistra până la 8 grade Celsius.

Prognoza meteo 9 - 13 noiembrie

Prognoza meteo 9 - 14 noiembrie Maximele termice vor scădea simțitor. Potrivit prognozei meteo prezentată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, pe timp de noapte vom avea temperaturi între -5 și 8 grade Celsius, iar ziua mercurul din termometre va indica între 3 și 10 grade. Cerul va fi variabil, fără precipitații esențiale. O astfel de prognoză anunță meteorologii până în data de 14 noiembrie.

Prognoza meteo pentru astăzi, 7 noiembrie

Totuși, vom mai avea parte de câteva zile cu temperaturi mai plăcute. Pentru astăzi, meteorologii au anunțat temperaturi de până la 17 grade Celsius. Vremea în Moldova va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul va fi variabil, fără precipitații, iar vântul va sufla slab la moderat, conform prognozei meteo publicate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).
Pe 7 noiembrie, valorile termice maxime vor oscila între 12 și 17 grade Celsius.
Mai exact, în data de 7 noiembrie, în Chișinău și la Bălți vom avea temperaturi de până la 16 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între 14 și 17 grade, iar în raioanele centrale - 13 și 16 grade Celsius, se arată în prognoza meteo.
Prognoza meteo pentru 7 noiembrie: Ce se întâmplă cu vremea astăzi

Prognoza meteo pentru luni, 8 noiembrie

Și luni, 8 noiembrie vom avea parte de temperaturi plăcute. Mercurul din termometre va urca până la 15 grade Celsius. Cer va fi noros. Noaptea sunt așteptate izolat ploi slabe, iar ziua pe arii extinse.