Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vremea se încălzește: Câte grade vor fi astăzi

După aproape o săptămână de temperaturi scăzute acestea cresc în medie cu cinci grade.
Sputnik
CHIȘINĂU, 24 sept – Sputnik. Meteorologii anunță o ușoară creștere a temperaturilor. Astfel, acestea cresc în medie cu cinci grade și vor ajunge până la 20 de grade Celsius. În raioanele de nord, mercurul în termometre va indica între +15..+18°Celsius, iar în raioanele centrale între +16..+19°Celsius. În raioanele de sud, termometrele vor indica între +17..+20°Celsius.
Prognoza meteo pentru 24 - 30 septembrie 2021
Serviciul Hidrometeorologic de Stat informează că pe 24 septembrie vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi variabil, noaptea izolat, ziua pe arii extinse se prevăd ploi slabe de scurtă durată. Vântul va bate din Vest moderat, ziua cu intensificări.
Factorii meteorologici vor contribui la dispersia poluanților din aer. În următoarele 24 de ore în râul Nistru pe sectorul satul Naslavcea - orașul Camenca va avea loc variația nivelului apei cu 10-100 de centimetri, iar pe celelalte sectoare ale râului Nistru, Prut și pe râurile mici regimul hidrologic nu se va modifica esențial.