Accidente

Terifiant! Un taxi a trecut peste un pieton la Hâncești

Un teribil accident rutier s-a produs aseară la ieșirea din municipiul Hâncești. Un taximetrist a trecut cu mașina peste un pieton.
Sputnik
CHIȘINĂU, 24 iul - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești Cristina Vicol a declarat pentru Sputnik Moldova că oamenii legii au fost anunțați despre faptul că o persoană zace la pământ la ieșirea din oraș.
O persoană a fost călcată de o mașină de taxi la Hâncești
Echipa care a ajuns la fața locului a stabilit că un taximetrist de 56 de ani din raionul Strășeni, care conducea mașina unei companii de taxi, a trecut cu tot cu automobil peste un pieton.
Conducătorul auto a declarat că victima, a cărei identitate încă nu a fost stabilită, zăcea pe șosea în momentul impactului.
Persoana era decedată în momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, dar nu se știe dacă a murit în timpul accidentului sau înainte ca acesta să se producă.
Șoferul a fost supus alcooltestului și s-a stabilit că acesta nu era în stare de ebrietate. Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.