Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 în Moldova: Și astăzi un număr mare de cazuri noi

Numărul cazurilor noi de infectare cu noul tip de coronavirus se menține mare și astăzi. Patru cazuri sunt de import.
Sputnik
CHIȘINĂU, 15 iul - Sputnik. Patru cazuri din cele 88 confirmate în ultimele 24 de ore cu noul tip de coronavirus sunt de import. Astfel, trei moldoveni care s-au întors din Federația Rusă și unul din Ucraina au fost confirmați pozitiv la COVID-19.
Societate
Încă 23 de familii ale medicilor decedați din cauza COVID-19 vor primi indemnizații unice
Cele 88 de cazuri noi de infectare sunt rezultatul efectuării a 4 791 de teste. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 257 766 de persoane. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează că printre ibnfectați este și un asistent medical.
Starea de sănătate a 49 din cei 159 de confirmați cu infecția COVID-19 internați în spitalele din țară este extrem de gravă. Dintre aceștia, 10 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată.
MSMPS anunță și două decese. O femeie de 65 de ani din raionul Ocnița, care suferea și de hipertensiune arterială, obezitate. A decedat și un bărbat de 72 de ani din regiunea transnistreană. Acesta era bolnav de cardiopatie. Numărul deceselor înregistrate în țara noastră de la începutul pandemiei a ajuns la 6 219 de victime. Totodată, 250 719 de persoane au fost tratate de COVID-19, după ce astăzi alte 91 persoane au fost vindecate.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova