Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: A murit călcată de o mașină condusă de un șofer beat

Caz ieșit din comun într-o localitate din stânga NIstrului. O femeie a murit după ce peste ea ar fi trecut un automobil.
Sputnik
CHIȘINĂU, 1 iul - Sputnik. O femeie din satul Șipca din stânga Nistrului a murit după ce ar fi fost călcată de o mașină. Șoferul automobilului spune că nu ține minte pentru că era în stare de ebrietate avansată.
Societate
Video Accident teribil la Bender: Mașini transformate în morman de fiare - morți și răniți
Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit de localnici, care au chemat imediat ambulanța și poliția. Potrivit primelor informații ale medicilor și experților criminaliști, corpul femeii de 67 de ani era plin de traumatizme.
Aceasta a suferit multiple fracturi de coaste, oase pelvine, leziuni la plămâni și alte leziuni grave. Potrivit experților, astfel de fracturi ar putea apărea după ce peste corpul uman trece o unitate de transport. 
În urma acțiunilor de căutare operațională, polițiștii au identificat și reținut suspectul. Este vorba de un tânăr de 31 de ani condamnat anterior, locuitor al aceluiași sat.
Au fost găsite urme pe mașina lui de model Volkswagen. Bărbatul a declarat oamenilor legii că nu-și amintește momentul lovirii femeii, pentru că era beat. Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal. Suspectul a fost reținut, iar cauzele incidentului urmează a fi stabilite.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova