Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șefa Direcției Generale Asistenţă Socială și Sănătate din Chișinău, demisă

Șefa Direcției Generale Asistenţă Socială și Sănătate din municipiul Chișinău, Tatiana Bucearschi, a fost demisă din funcție. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Ion Ceban.
Sputnik
CHIȘINĂU, 15 iun – Sputnik. Despre demiterea Tatianei Bucearschi din funcție a vorbit primarul Capitalei, Ion Ceban, într-un live pe Facebook.
Edilul-șef a invocat faptul că în activitatea acesteia ar fi fost depistate mai multe nereguli.

"Probleme în această direcție au apărut încă în noiembrie 2020. Au fost și continuă să fie conflicte interne în cadrul echipei din Direcția respectivă or, pentru mine ca primar, este important ca oamenii să privească în aceeași direcție și să lucreze cot la cot, în special, în aceste domenii care sunt foarte multe lucruri de făcut.

Au fost termeni puși pentru clarificarea situației și consolidarea echipei, însă nu s-a făcut nimic", a declarat Ion Ceban.

De precizat că viceprimarul Capitalei pe domeniul economic, Inga Ionesii, și-a depus cererea de demisie din propria inițiativă, iar data de 9 iunie a fost pentru ea ultima sa zi lucrătoare la Primăria Chișinău. Interimatul funcției va fi exercitat în continuare de șefa cabinetului pe domeniul finanțelor, Olga Ursu.
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova