Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiul de la Ciocana: Un depozit cu motorină a fost distrus

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență vine cu noi detalii despre incendiul de la depozitul de pe strada Vadul lui Vodă din Capitală.
Sputnik
CHIȘINĂU, 7 iun  - Sputnik. Un depozit cu motorină și o mașină de model Mitsubishi au fost distruse în totalitate după incendiul din această după amiază. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informează că la fața locului au fost îndreptate șase echipaje de intervenție.
„Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că focul a cuprins un depozit unde au fost păstrate 700 litri de motorină. Datorită intervenției operative a echipelor de intervenție arderea a fost localizată la ora 15:08. De asemenea în timpul intervenției, salvatorii au evacuat 2 butelii de gaz din interiorul încăperii afectate, astfel evitând producerea unei explozii. Conform IGSU, în urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus depozitul cu motorină, dar și un autovehicul de model Mitsubishi”, precizează ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu.
Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști. Incendiul a izbucnit la un depozit situat pe strada Vadul lui Vodă 100 din municipiul Chișinău.
Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:48 și a fost localizat la ora 15:08. Fumul dens a putut fi observat din mai multe sectoare ale Capitalei. 
Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova