Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Nu-l vei recunoaște! Cum arăta Vladimir Voronin când era tânăr - Foto

Președintele Partidului Comuniștilor Vladimir Voronin a împlinit vârsta de 80 de ani. Iată cum arăta fostul șef de stat când era tânăr
Sputnik

Fostul președinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin a împlinit 80 de ani. Ajuns la această venerabilă vârstă, putem spune că liderul comuniștilor se menține într-o formă fizică bună. Dar iată cum arăta președintele PCRM când era tânăr.

Voronin, la ceas aniversar: Top replici amuzante care l-au consacrat de-a lungul carierei
Vladimir Voronin s-a născut pe 25 mai 1941, în localitatea Corjova, Județul Dubăsari, Guvernământul Transnistriei, Regatul României. A fondat și condus Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova începând cu anul 2009. În perioada 2001 - 2009 a fost președinte al Republicii Moldova timp de 8 ani, adică a avut două mandate consecutiv.

Recent, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova, în fruntea căruia se află Vladimir Voronin, a format bloc comun cu Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon, pentru a participa împreună la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova