Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Câte cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate miercuri în țară

Alte 94 de cazuri noi de COVID-19 sunt înregistrate astăzi în țara noastră. Ministerul Sănătății anunță că printre cei bolnavi nu sunt lucrători medicali. Totodată, alte patru persoane au fost răpuse de boală.
Sputnik

CHIȘINĂU, 26 mai - Sputnik. Autoritățile anunță că alte 94 de cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate în țara noastră. Conform datelor oficiale, miercuri, 26 mai, au fost efectuate 4 402 de teste, dintre care 1 133 de teste rapide. Din totalul de cazuri, niciunul nu este în rândul angajaților din sănătate și nici de import.

Autoritățile organizează un nou maraton de vaccinare: Când se va desfășura acesta
Datele mai arată că în prezent 99 de pacienți sunt în stare extrem de gravă, iar 16 sunt intubați. Cu forme ușoare ale bolii se tratează la domiciliu 1 105 de persoane.

Totodată, alte 128 de persoane s-au vindecat de noul virus. În total, 247 016 de persoane au fost tratate de COVID-19. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 254 908.

Numărul de decese a ajuns la 6 088 după ce astăzi s-au stins din viață alți patru bolnavi. Este vorba despre doi bărbați și două femei cu vârstele cuprinse între 64 și 87 de ani. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova