Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Maricica Proca, directoarea Centrului pentru Copii și Tineret "Udo Jurgens" din comuna Budeşti, regizorul Valeriu Jereghi și Dinu Țurcanu, prorector UTM.
Sputnik

Regizorul Valeriu Jereghi își lansează noua sa producție cinematografică - filmul "pandemia.md", inspirat dintr-o experiență proprie de lupta cu Covid 19. Mai multe detalii  aflăm  de la maestrul Valeriu Jereghi. De ziua mondiala a telecomunicațiilor și a societății informationale marcată anual în data de 17 mai, discutam cu prorectorul UTM, Dinu Ţurcanu despre ce înseamnă o societate informațională, care sunt atu-urile ei şi cât de mult contează să ai acces la informaţie în condiţiile în care trăim. Invăţământul în centrele extraşcolare şi în școlile sportive, precum şi activitatea extrașcolară în instituţiile de învăţământ primar şi secundar din municipiul Chişinău vor fi organizate cu prezență fizică. Îcepand de marti, copiii și tinerii pot reverni la activitatea în cercuri. Detalii ne oferă Maricica Proca, directoarea Centrului pentru Copii și Tineret "Udo Jurgens" din comuna Budeşti.