Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Meteo pentru începutul lui martie - Când vine Baba Dochia

Încăpând de marți, în Republica Moldova, pe zi ce trece, vremea va fi tot mai călduroasă. Dar asta nu înseamnă că iarna a plecat definitiv și că Baba Dochia a renunțat să-și scuture cele șapte cojoace.
Sputnik

CHIȘINĂU, 1 mart - Sputnik. În data de 2 martie vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică înaltă. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că cerul va fi variabil, fără precipitații. Iar vântul va sufla din nord-vest, de la slab la moderat.

Flamingo roz: Păsările s-au așezat în mod neașteptat pe un lac
Noaptea de luni spre marți nu va fi geroasă, cu temperaturi caracteristice pentru primele zile ale primăverii. Mai exact, temperatura minimă a aerului va oscila între  -1..+3°C. În raioanele de nordvom avea -1..+1°C, în cele de centru 0..+2°C, în raioanele de sud +1..+3°C și în Capitală 0..+2°C.

Luni ziua temperatura aerului va oscila între +5..+10°С. În raioanele de nordse vor înregistra maxime de +5..+8°C, în raioanele de centru +6..+9°C, în cel de sud +7..+10°C și în Chișinău +7..+9°C.

Meteorologii anunță că miercuri, 3 martie, nu vor avea loc schimbări esențiale ale vremii.

Deocamdată meteorologii nu anunță venirea Babei Dochia, care ne aduce vreme rea, în primele zile ale lunii martie: cer înnorat, vreme ploioasa, cu lapovița și chiar ninsoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova