FOTO: Urmările protestelor împotriva restricțiilor de coronavirus în Olanda

Sputnik

Poliția olandeză a utilizat gaze lacrimogene, tunuri de apă, bastoane pentru a dispersa mulțimile adunate la protestele anti-lockdown din Țările de Jos din zilele de weekend.

Aproximativ 240 de persoane au fost arestate în timpul protestelor care s-au desfășurat în cel puțin 10 municipii din Țările de Jos.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

1 / 8
Proteste împotriva măsurilor anti-COVID în Olanda
2 / 8
Automobil incendiat în urma protestelor împotriva măsurilor anti-COVID în Olanda
3 / 8
Un manifestant aruncă un semn rutier în timpul protestului împotriva restricțiilor instituite pentru a reduce răspândirea bolii coronavirusului (COVID-19), la Amsterdam, Olanda, 24 ianuarie 2021.
4 / 8
Poliția a folosit tunuri de apă împotriva oamenilor care au protestat împotriva măsurilor anti-COVID în Olanda.
5 / 8
Un magazin a fost devasta în apropiere de gară, pe 24 ianuarie 2021, la Eindhoven, în timpul unui miting, la care au participat câteva sute de oameni, împotriva restricțiilor anti-COVID impuse de autorități.
6 / 8
Poliția a folosit tunuri de apă împotriva oamenilor care au protestat pe 24 ianuarie 2021, împotriva măsurilor anti-COVID în Amsterdam, Olanda.
7 / 8
Protestatarii se confruntă cu ofițerii olandezi de poliție în timpul unei demonstrații împotriva restricțiilor impuse de autorități pentru a opri răspândirea coronavirusului, demonstranții deplasându-se pe piața 18 Septembrie din Eindhoven, Olanda, în data de 24 ianuarie 2021.
8 / 8
Oamenii participă la un protest împotriva restricțiilor anti-COVID impuse de autorități pentru a stopa răspândirea bolii coronavirusului (COVID-19), la Amsterdam, Olanda, 24 ianuarie 2021.