Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident grav la Cantemir: A fost necesară descarcerarea șoferului

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a ajuns la spital după ce automobilul pe care îl conducea s-a izbit de un copac. La fața locului a intervenit un echipaj de descarcerare pentru a scoate conducătorul din mormanul de fiare. 
Sputnik

CHIȘINĂU 9 ian - Sputnik. A pierdut controlul mașinii, cu care a lovit frontal de un copac. Lovitura a fost atât de puternică încât a fost necesară intervenția salvatorilor pentru a-l scoate pe șofer din fiarele mașinii. Accidentul a avut loc în noaptea de 9 ianuarie, în jurul orei 03:00, între satele Sadîc și Vișniovca din raionul Cantemir. 

Accident grav la Cantemir: A fost necesară descarcerarea șoferului

Video: Două avioane s-au ciocnit în aer - sunt morți
Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Cantemir Cristina Ciobanu a declarat pentru Sputnik Moldova că șoferul, originar din Găgăuzia, a fost transportat de urgență la spital pe motiv că s-a ales cu numeroase traumatisme. Din cauza rănilor primite, șoferul nu a putut fi supus testului cu aparatul Drager, însă la sosirea în spitalul raional din Comrat, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea stării de ebrietate. În prezent, polițiștii încearcă să stabilească toate cauzele producerii accidentului. 

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică, pe parcursul zilei de 8 ianuarie și în noaptea de 9 ianuarie, pe șoselele din țară, aproape 600 de conducători auto au fost depistați că au depășit limita de viteză, iar alții 14 se aflau în stare de ebrietate avansată la volan.

Fii la curent cu toateștiriledin Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru dinTelegram >>>
PriveșteVideoși ascultăRadioSputnik Moldova