Sport

Cele mai expresive imagini din lumea sportului, surprinse de Sputnik în 2020

Sputnik

Chiar dacă 2020 a periclitat multe dintre competițiile sportive planificate, oricum lumea sportului a rămas a fi una fascinantă. Acest lucru îl demonstrează și galeria foto Sputnik.

1 / 18
Gimnasta Dina Averina (Rusia), la turneul internațional de gimnastică ritmică online
2 / 18
Iaroslav Lencevski (Rusia) participă la competiția de snowboard pentru tineret halfpipe la Jocurile Olimpice de Tineret de iarnă din 2020 din Lausanne, Elveția.
3 / 18
Participantă la campionatul de culturism din districtul federal Privolje din Kazan.
4 / 18
Portarul Igor Bobkov, centru, divizia Cernîșev, în timpul semifinalelor turneului KHL Fonbet All-Star Game din 2020 dintre echipele diviziilor Bobrov și Cernîșev din Moscova.
5 / 18
Jucătorul Arsenalului Artiom Sokol și jucătorul Zenitului Malkom (de la stânga la dreapta) în timpul meciului din etapa a 16-a a campionatul Rusiei la fotbal Premier League între PFC Arsenal (Tula) și FC Zenit (Sankt Petersburg).
6 / 18
Maestrul sportului din Rusia, instructorul sportiv Yulia Boyarintseva (jos) și șeful departamentului media holding Elena Pyatovskaya la un curs de yoga pe panouri SUP în Enisei, regiunea Krasnoyarsk.
7 / 18
Laetiția Roșer, patinaj artistic la Jocurile Olimpice de iarnă din 2020
8 / 18

Sportivi în timpul ștafetei masculine la Campionatele Mondiale de biatlon de la Anterselva, Italia.
9 / 18
Sam van Rossom din Valencia, stânga, și Tornike Shengelia al CSKA în meciul din Euroliga de baschet din sezonul regulat din etapa a V-a dintre PBC CSKA Moscova, Rusia și BC Valencia Valencia, Spania.
10 / 18
Gimnastul Alexei Nemov în timpul spectacolului său „Legendele sportului” de la Palatul Sporturilor Lujniki.
11 / 18
Viktoria Gorlova efectuează triplu salt în lungime în finala feminină la Campionatului Rusie de Atletism de la Celeabinsk.
12 / 18
Sportivele echipei naționale din Uzbekistan efectuează un exercițiu cu 5 mingi în finala programului de gimnastică ritmică de grup la Marele Premiu al Moscovei.
13 / 18
Viktoria Sinițina și Nikita Kațalapov (Rusia) își desfășoară programul de dans pe gheață la Campionatele Europene de Patinaj Artistic.
14 / 18
Anzor Karagulov (Rusia) și Gheorghi Tibilov (Rusia) în timpul meciului de lupte greco-romane masculin din categoria greutății sub 60 kg, la turneul internațional de luptă internațională Grand Prix din Moscova din 2020.
15 / 18
Daniil Medvedev, jucător de tenis din Rusia la ceremonia de decernare a premiilor după ce a câștigat finala de simplu a turneului final al Asociației Jucătorilor Profesioniști de Tenis.
16 / 18
Jucătorul lui Avangard Irji Sekaci înainte de meciul din campionatul regulat al Ligii de hochei Kontinental dintre HC Avangard (Omsk) și HC Sibir (Novosibirsk).
17 / 18

Participanți la Semimaratonul Moscovei - 2020.
18 / 18
Roman Repilov (Rusia), câștigător al locului 1 la competiția individuală masculină de luge la Campionatele Mondiale de la Soci, în cadrul ceremoniei de premiere.