Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sondaj: Câți cetățeni ruși au încredere în Vladimir Putin

Fundația ”Opinia Publică” (FOM) a publicat datele unui sondaj realizat recent, care arată gradul de încredere al cetățenilor ruși față de președintele Vladimir Putin.
Sputnik

CHIȘINĂU, 4 dec - Sputnik. Mai mult de jumătate dintre cetățenii ruși (60%) au încredere în președintele Vladimir Putin, potrivit unui sondaj realizat de Fundația ”Opinia Publică”.

Putin va reveni la un program activ de deplasări în regiuni

Conform datelor sondajului, au spus că mai degrabă nu au încredere în el 30% dintre cei chestionați, alți 10% au considerat că este dificil să răspundă la întrebare.

Totodată, 63% dintre cetățeni consideră că Putin se descurcă mai degrabă bine în funcția pe care o ocupă. Punctul de vedere opus este împărțit de 24% dintre cei intervievați. Nu au putut să răspundă la întrebare 13%.

În perioada 27-29 noiembrie a fost realizat un sondaj telefonic în toată Rusia, în rândul a patru mii de respondenți cu vârsta de 18 ani și mai mult, prin metoda de eșantionare aleatorie a numerelor de telefon mobil și fix. Marja de eroarea nu depășește 1,9%.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova