Vremea se schimbă: Prognoza meteo pentru 7 zile

După o noapte foarte rece, vremea se menține răcoroasă și pe parcursul zilei de astăzi, deși ne putem bucura de mult soare – meteorologii anunță dacă vom mai avea parte de vreme caldă.
Sputnik

CHIȘINĂU, 20 oct – Sputnik. Dimineața de astăzi a fost neobișnuit de rece, după zile în care temperaturile au fost destul de plăcute dacă ținem cont de perioada în care ne aflăm. Ziua însă vom avea vreme frumoasă, cu mult soare, chiar dacă temperaturile nu vor depăși 15..17 grade Celsius.

Vremea se schimbă: Prognoza meteo pentru 7 zile

Va fi destul de frig și la noapte, însă temperaturile vor urca un grad, astfel că vor fi 3..6 grade în nordul țării și 5..8 grade Celsius în raioanele de sud. Vestea bună este că meteorologii nu mai anunță înghețuri în orele nocturne. Totuși, noaptea și dimineața izolat se va produce ceața.

Pentru ziua de mâine, 21 octombrie, meteorologii anunță temperaturi mai mari cu 2-3 grade. Valorile termice maxime vor oscila în țară între 18 și 20 de grade. Vom avea presiune atmosferică ridicată, cerul va fi variabil, fără precipitații.

Joi, 22 octombrie, mercurul din termometre va mai urca ușor, până la valori maxime de 20..22 grade Celsius. Însă temperaturile vor coborî iarăși către sfârșitul săptămânii. Precipitații nu vor cădea în următoarele zile.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova