Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, la 68 de ani

Sputnik
1 / 17
6 martie 2020. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, între oameni, după vizita pe care a efectuat-o la Spitalul clinic orășenesc nr. 4 din orașul Ivanova.
2 / 17
24 martie 2020. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în timpul vizitei la spitalul destina pacienților cu coronavirus din satul Komunarka.
3 / 17
15 ianuarie 2020. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și premierul Dmitri Medvedev, înainte de întâlnirea cu membrii Cabinetului de Miniștri. Executivul Federației Ruse și-a dat demisia.
4 / 17
15 noiembrie 2013. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în timpul călătoriei cu trenul electric de mare viteză interurban "Ivolga".
5 / 17
20 iulie 2020. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, la uzina de construcții navală "Zaliv" din Kerci: inaugurarea șantierului de construcție a navelor pentru Flota Militară Rusă.
6 / 17
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, îi dăruiește un șoim de vânătoare prințului moștenitor din Abu Dhabi, care este și adjunctul comandantului-șef al forțelor armate ale Emiratelor Arabe Unite, Mohammed bin Zayed Al Nahyane.
7 / 17
10 noiembrie 2019. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, la aniversara compozitoarei, artistei a poporului din URSS Alexandra Pahmutova, în Teatrul Mare din Rusia.
8 / 17
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, își ține discursul anual în fața Adunării Federale.
9 / 17
26 iulie 2020. Președintele Federației Ruse, comandantul suprem al forțelor armate ruse Vladimir Putin, ministrul Apărării al Federației Ruse, Serghei Șoigu (dreapta) și comandantul Districtului Militar de Vest, Alexandr Juravliov (stânga), în cabina iahtului prezidențial, în timpul tranzitării apelor Golfului Finlandei pentru a participa la Parada Navală Principală cu ocazia Zilei Marinei Ruse pe rada Kronstadt din Golful Finlandei.
10 / 17
Președintele Federației ruse, Vladimir Putin, în timpul discuțiilor cu omenii după inaugurarea monumentului scriitorului și activistului civic Daniil Granin.
11 / 17
8 ianuarie 2020. Președintele rus Vladimir Putin și președintele turc Recep Tayyip Erdogan (al treilea din dreapta) la ceremonia oficială de inaugurare a gazoductului Turkish Stream de la Istanbul. De la stânga la dreapta: Alexey Miller, președintele Comitetului de Management al Gazprom, și Boyko Borisov, prim-ministru al Bulgariei. De la dreapta la stânga - Ministrul turc al Energiei și Resurselor Naturale, Fatih Donmez, și președintele sârb, Aleksandar Vucic.
12 / 17
7 ianuarie 2020. Președintele rus Vladimir Putin și președintele sirian Bashar al-Assad (stânga) la Catedrala "Adormirea Maicii Domnului" din Damasc.
13 / 17
13 noiembrie 2019. Președintele rus Vladimir Putin, președintele brazilian Jair Bolsonaro, împreună cu soția sa Michelle (dreapta) și președintele Republicii Populare Chineze (RPC) Xi Jinping (stânga), la concertul pentru liderii țărilor BRICS la Palatul Itamarati.
14 / 17
Președintele rus Vladimir Putin într-o pauză din cadrul meciului amical din Liga de hochei de noapte, la patinoarul din Piața Roșie.
15 / 17
9 mai 2020. Președintele rus Vladimir Putin depune flori de Ziua Victoriei pe Aleea Orașelor Eroilor la Mormântul Soldatului Necunoscut din Grădina Alexandru. Rusia sărbătorește 75 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
16 / 17
1 iulie 2020. Președintele rus Vladimir Putin, în timpul votului privind aprobarea amendamentelor la Constituția Federației Ruse, la secția de votare nr. 2151 din clădirea Academiei Ruse de Științe.
17 / 17
9 ianuarie 2020. Comandantul-șef suprem al forțelor armate ruse, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, urmărește, de la bordul crucișătorul cu rachete "Mareșalul Ustinov", exercițiile comune ale Flotelor de Nord și Mării Negre, care se desfășoară în Marea Neagră.