Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Renato Usatîi vrea în Moldova reforme ca în Singapore

Candidatul Partidului Nostru, Renato Usatîi, s-a lansat în campania electorală pentru scrutinul prezidențial din 1 noiembrie.
Sputnik

CHIȘINĂU, 2 oct - Sputnik. Renato Usatîi a spus că este inspirat de reformele aplicate în Singapore și este sigur că și în Moldova pot fi aplicate. Liderul Partidului Nostru a anunțat despre planurile sale pe care le va implementa dacă va câștiga alegerile prezidențiale. El a mai spus că va începe să meargă în localitățile din țară să vorbească direct cu cetățenii.

Igor Dodon: Lansarea în campanie - 7 piloni ai platformei electorale
”Eu pe lângă lupta cu corupția, planific să modernizez țara. Sunt gata să cer sfatul celor mai buni experți din lume ca să ne facă un plan de modernizare a țării. Pentru specialiștii tineri am un proiect analizat cu experți. Mai exact, să le dăm șansa să-și cumpere casă cu dobânda 0%, și aceasta este realizabil. Am o idee, să deschidem un centru de consultanță care să le spună oamenilor unde să investească corect banii munciți aici sau peste hotare. La fel, mă gândesc să dezvoltăm turismul. Trebuie să construim complexe prin care să atragem străinii. Nu avem acum infrastructură. Acum doar câteva vinării avem. Să lichidăm CNA-ul și să creăm o structură nouă, formată din cei mai buni specialiști și să lupte cu corupția la cel mai înalt nivel”, a spus Renato Usatîi. 

În context, Renato Usatîi a îndemnat cetățenii să iasă la vot.

Astăzi s-a dat startul oficial al campaniei electorale pentru prezidențialele din 1 noiembrie. Astfel, concurenții înregistrați au dreptul să organizeze deja întâlniri cu alegătorii și să le prezinte programele electorale pentru a-i convinge să voteze pentru ei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova