Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fotografiile săptămânii: Cele mai importante și spectaculoase evenimente din Moldova

Sputnik

Unul dintre evenimentele importante ale săptămânii a fost ceremonia de inaugurare a primului stadion din țară pentru fotbal de plajă. Acesta ser află în parcul „La Izvor” din Capitală.

Un alt evenimente este cursa auto Chișinău-Șerpeni în cinstea celei de-a 76-a aniversări a eliberării Moldovei de fascism.

Dar și Târgul Școlar 2020 din municipiul Chișinău.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

1 / 11
Două sute de automobile retro au participat la cursa auto Chișinău-Șerpeni în cinstea celei de-a 76-a aniversări a eliberării Moldovei de fascism.
2 / 11
Zeci de automobile retro lustruite până la sclipire s-au aliniat în apropiere de Complexul memorial „Eternitate” din Chișinău. Proprietarii lor au prezentat cu mândrie mașinile sale vizitatorilor.
3 / 11
Șeful statului a adus un omagiu eroilor căzuți pe Capul de pod „Șerpeni”
4 / 11
Reparația străzii Albișoara
5 / 11
Curățarea râului Bâc
6 / 11
Târg școlar 2020 în Capitală
7 / 11
Город Кишинёв
8 / 11
Инаугурация спортивной арены Ла Извор
9 / 11
În parcul „La Izvor” din Capitală a avut loc ceremonia de inaugurare a primului stadion din Republica Moldova pentru fotbal de plajă.
10 / 11
În parcul „La Izvor” din Capitală a avut loc ceremonia de inaugurare a primului stadion din Republica Moldova pentru fotbal de plajă.
11 / 11
Parcul catedralei din Capitală