Sport

Al 23-lea trofeu câștigat de Mircea Lucescu în Ucraina!

Formația antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, a câștigat Supercupa Ucrainei, după o finală cu Șahtior, scor 3-1. Tehnicianul român de 75 de ani a cucerit primul trofeu la nici o lună de la semnarea contractului.
Sputnik

CHIȘINĂU, 26 aug – Sputnik. Victoria în fața rivalei Șahtior este un prim pas pentru Lucescu ca să se împace cu fanii lui Dinamo Kiev, care nu l-au dorit pe antrenorul român la echipă. Asta pentru că Lucescu a cucerit nu mai puțin de 22 de trofee cu Șahtior în perioada 2004-2016, printre care și Cupa UEFA.

Sevilla este neînvinsă de jumătate de an, dar nu este favorită în finala Ligii Europa

Pe stadionul Olimpic din Kiev, Carlos de Pena și Gerson Rodrigues au adus repede în avantaj pe cei de la Dinamo, însă Junior Moraes a redus din diferență înainte de pauză. Fan Sol a stabilit scorul final în minutul 84.

La finalul meciului, Mircea Lucescu s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi, însă nu și de lotul pe care l-a avut la dispoziție. ”Un meci bun. Am dominat, chiar dacă azi ne-au lipsit opt jucători: doi au COVID-19, iar șase nu avut timp să se recupereze după accidentări. Am fi putut câștiga la o diferență chiar mai mare”, a declarat Mircea Lucescu.

Secundul lui Mircea Lucescu este moldoveanul Emil Caras, fost jucător la Dacia Chișinău. Caras a mai făcut parte din stafful tehnic a lui Dan Petrescu, la așa echipe ca Alania, Kuban, Dinamo Moscova sau CFR Cluj.

Fii la curent cu toateștiriledin Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru dinTelegram >>>
PriveșteVideoși ascultăRadioSputnik Moldova