Accident aviatic – o aeronavă cu 191 de pasageri s-a rupt în două

Potrivit Russia Today, două decese au fost confirmate și sunt cel puțin 35 de răniți. Unul dintre cei decedați ar fi un pilot, transmit surse locale.
Sputnik

BUCUREȘTI, 7 aug – Sputnik. O aeronavă Air India Express care efectua cursa Dubai - Calicut (Kozhikode), cu 191 de pasageri la bord, a derapat grav la aterizarea pe aeroportul Karipur, depășind pista și căzând într-o râpă.

„Zborul Dubai-Kozhikode de la Air India (IX-1344) a derapat în timpul aterizării”, au transmis polițiștii locali, ratând astfel pista și rupându-se în două.

Conform Russia Today, două decese au fost confirmate și sunt cel puțin 35 de răniți. Unul dintre cei decedați ar fi un pilot, transmit surse locale.

Accident aviatic – o aeronavă cu 191 de pasageri s-a rupt în două

Aeronava nu a luat foc, fiindcă la finalul cursei combustibilul era consumat în mare parte – astfel pasagerii au putut fi evacuați.

Dezastrul s-a produs în jurul orei locale 7:00 – 16:00 ora Moldovei - pe fondul ploilor abundente din zonă.

Accident aviatic – o aeronavă cu 191 de pasageri s-a rupt în două

Ministrul de Interne al Indiei, Amit Shah, a scris pe pagina sa de pe o rețea de socialzare că a fost „tulburat” de incidentul de la Kozhikode și a îndrumat Forța Națională de Răspuns la Dezastre să asiste la eforturile de salvare.

Fii la curent cu toateștiriledin Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru dinTelegram >>>
PriveșteVideoși ascultăRadioSputnik Moldova