Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Urmărire ca în filme pe străzile Capitalei: Poliția a fost pe urmele unui șofer vitezoman

Polițiștii au publicat un video din seara de 23 iunie, când erau pe urmele unui șofer care conducea cu viteză excesivă pe străzile Capitalei. Conducătorul auto a fost semnalat de către inspectorii de patrulare să opească mașina, însă a refuzat.
Sputnik

CHIȘINĂU, 25 iun. - Sputnik. Incidentul a avut loc în jurul orei 22:00, când polițiștii au observat un automobil „BMW”, care se deplasa cu viteză excesivă la intersecția străzilor Ciuflea și București. Conducătorul auto a ignorat somația inspectorilor de a opri automobilul. Mai mult, acesta a accelerat. Imediat, a fost solicitat ajutorul unor echipaje de patrulare, iar în scut timp, șoferul a fost oprit la intersecția bulevarudului Dacia și strada Hristo Botev.

La volanul mașinii cu numere de înmatriculare străine era un tânăr de 23 de ani, locuitor al municipiului Chișinău. Acesta nu avea permis de conducere, iar testul a arătat cu nu era în stare de ebrietate.

Grav accident în Capitală: Un BMW a intrat într-un copac și s-a răsturnat - Foto
Șoferul ar fi pus rezistență oamenilor legii, de aceea, i-au fost puse cătușele și a fost condus la sediul poliției pentru documentare, iar mașina i-a fost dusă la parcarea specială. Acest caz, este cercetat acum de poliție. Oamenii legii mai spun că, după aceasta, tânărul ar fi avut tupeul să critice poliția pe rețelele de socializare, pentru că l-au sancționat că se deplasa cu viteză excesivă prin Capitală și nu a stopat mașina la somațiile inspectorilor de patrulare.

IGP precizează că de la începutul acestui an, din cauza vitezei excesive și neadaptate la condițiile din trafic, 42 de persoane au decedat, iar 263 s-au ales cu traumatisme grave în 232 de accidente rutiere.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că încălcarea Regulamentului Circulației Rutiere provoacă tragedii și forțele de ordine nu vor tolera comportament inadecvat în trafic. ”Viteza ia vieți nevinovate, iar cei care expun riscului participanții la trafic vor fi pedepsiți conform legii”, mai precizează IGP. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova