Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un angajat al Poliției de Frontieră este cercetat pentru corupere pasivă: Video

Un angajat al Poliției de Frontieră este cercetat pentru corupere pasivă. În privința acestuia a fost pornit un dosar penal.
Sputnik

CHIȘINĂU, 25 mai - Sputnik. Un angajat al Poliţiei de Frontieră este cercetat penal pentru corupere pasivă, informează Serviciul protecție internă și anticorupție al MAI. Acesta ar fi acceptat o remunerare pentru a facilita traversarea punctului de control și trecerea frontierei de stat. Deocamdată nu au fost oferite multe detalii la acest subiect.

Totuși, oamenii legii bănuiesc că în această ilegalitate sunt implicate mai multe persoane. Ofiţerii SPIA împreună cu angajații Procuraturii Anticorupție au făcut percheziții, acum patru zile, la punctul de trecere a frontierei de stat Cahul-Oancea

Forțele de ordine urmează să efectueze acţiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigaţii pentru stabilirea tuturor circumstanţelor cu referire la caz. SPIA îndeamnă cetăţenii să evite participarea la infracţiuni de corupere. În cazul în care cunosc de cazuri, este recomandat să apeleze linia anticorupţie 1520.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova