Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Troleibuzul Victoriei, pe străzile Capitalei: Proiect unic inițiat de Sputnik – Itinerar

Un mijloc de transport mai puțin obișnuit, decorat în stil de sărbătoare, circulă deja de ceva timp pe străzile Capitalei.
Sputnik

CHIȘINĂU, 6 mai – Sputnik. Campania”Troleibuzul Victoriei” a fost lansată în comun de Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik Moldova și Comitetul Coordonator Național „Victoria”, cu concursul Primăriei Chișinău.

Troleibuzul Victoriei, pe străzile Capitalei: Proiect unic inițiat de Sputnik – Itinerar

Troleibuzul Victoriei circulă pe itinerarul: str. Alba Iulia, str. Ion Creangă, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, bd. Dacia.

”Agenția de Presă și Radio Sputnik Moldova își prezintă primul proiect offline - ”Troleibuzul Victoriei”. Este sărbătoarea pe care am așteptat-o, pentru care ne-am pregătit și pentru care suntem gata deja”, a declarat conducătorul Agenției, Marina Perekrestova.

La amenajarea mijlocului de transport au fost utilizate imagini fotografice cu Moldova din anii Marelui Război pentru Apărarea Patriei. În troleibuz va fi demonstrat un spot video despre eliberarea țării, care va include de asemenea fotografii și filmări de arhivă.

Realizarea proiectului nu a fost împiedicată nici de pandemie. În condițiile în care majoritatea solemnităților dedicate zilei de 9 mai au fost amânate pentru luna august, Sputnik Moldova și partenerii vor să confirme prin acest gest că putem găsi întotdeauna modalități pentru a sărbători această zi măreață.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova