Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grav accident rutier la Briceni: UN BMW rupt în două - șoferul spitalizat - Foto

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață în raionul Briceni - un BMW a ajuns doar mormane de fiare.
Sputnik

CHIȘINĂU, 13 apr - Sputnik. Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă, în raionul Briceni. Din fericire, șoferul a scăpat ca prin minune cu viață. Acesta a fost transportat la Spitalul raional Briceni pentru îngrijiri medicale.

”La data de 4 aprilie, la ora 08.35, pe traseul G 5, km 20, un bărbat de 39 de ani,  locuitor al raionului Briceni, conducând mijlocul de transport de model BMW din directia satului Corjeuți spre satul Caracușenii Vechi a pierdut controlul mașinii, derapând de pe carosabil și s-a ciocnit violent într-un pilon de electricitate. Ca rezultat pilonul a căzut peste mijlocul de transport blocând persoana în automobil”, a declarat pentru Sputnik Moldova, ofițerul de presă al IP Briceni, Svetlana Talpă.

Totodată, oamenii legii au precizat că a fost nevoie de echipa de descarcerare.

Polițiștii precizează că nu a fost posibilă testarea cu aparatul Drager Alcotest. Astfel, i-au fost prelevate probe biologice ale sângelui. Urmează să fie stabilite toate cauzele producerii accidentului.