Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

APL, în acțiune: Prevenirea răspândirii coronavirusului în orașul Râșcani - Foto/Video

Primăria orașului Râșcani desfășoară o campanie amplă de dezinfectare a orașului în vederea prevenirii răspândirii infecției cu COVID-19 și îndeamnă și alte localități să facă la fel.
Sputnik

CHIȘINĂU, 18 mart - Sputnik. Primăria orașului Râșcani desfășoară miercuri o acțiune amplă de dezinfectare a localității pentru a preveni răspândirea coronaviruslui.

Solicitat de Sputnik Moldova, primarul orașului Victor Bogatico a declarat că sunt antrenați toți angajații întreprinderii municipale Î.M. Gospodăria Comunală .

”Am decis să facem această acțiune pentru a preveni răspândirea infecției cu COVID-19 și îndemnăm și alte localități să se mobilizeze. Sunt antrenați toți angajații întreprinderii municipale. În prezent, în localitate nu există niciun caz de infectare cu noul tip de coronavirus”, a declarat Bogatico.

Centrul orașului este spălat cu soluție specială.

Acțiunea se desfășoară în toate sectoarele orașului, pentru care au fost mobilizați toți angajații întreprinderii municipale.
Potrivit ultimelor date, în prezent, în Moldova sunt înregistrate 30 de cazuri înregistrate de infecție cu COVID-19. O persoană a decedat în această noapte. Este vorba de o femeie de 61 de ani, din satul Bălceana.
Ministrul Sănătății a reiterat îndemnul către cetățeni de a asculta de sfaturile oferite de medici și toată lumea să rămână acasă. Dumbrăveanu a anunțat că în Moldova rămân a fi înregistrate 30 de cazuri de infecție cu coronavirus.