Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Sfârșit cumplit: 11 oameni au murit într-un incendiu

O clădire de lemn a luat foc în regiunea Tomsk din Federația Rusă, iar 11 oameni au murit în incendiu. Potrivit informațiilor preliminare, victimele nu erau cetățeni ai Rusiei.
Sputnik

CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik. Unsprezece oameni au murit într-un incendiu care s-a declanșat într-o clădire din lemn din regiunea Tomsk. Imobilul era închiriat de o companie chineză și locuiau în el cetățeni ai Chinei, Tadjikistanului și Uzbekistanului.

Incendiul s-a declanșat la ora locală 04:00 și a mistuit o suprafață de 208 metri pătrați, anunță Ministerul Situațiilor Excepționale al Rusiei.

Salvatorii au descoperit 11 corpuri neînsuflețite, după localizarea incendiului. Două persoane care se aflau în clădirea cuprinsă de flăcări au reușit să se salveze. 

Potrivit informațiilor preliminare, toate persoanele decedate sunt cetățeni ai Uzbekistanului. Cel mai probabil, incendiul s-a declanșat din cauza unui scurtcircuit.