Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sfârșit cumplit pentru o bătrână în vârstă de 85 de ani din Strășeni: A ars de vie

O femeie în vârstă de 85 de ani din localitatea Romănești, raionul Strășeni, a murit după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări.
Sputnik

CHIȘINĂU, 29 dec - Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că pompierii au intervenit ieri în localitatea Romănești din raionul Strășeni, pentru a stinge un incendiu izbucnit în gospodăria unei bătrâne. 

Incendiu de proporții pe calea ferată: Un tren a fost cuprins de flăcări

La fața locului a intervenit un echipaj al IGSU, care au luptat cu flăcările timp de aproape două ore. După ce au stins incendiul, pompierii au găsit cadavrul carbonizat al femeii de 85 de ani. 

Deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Acum două zile, pompierii au găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat într-un subsol din Capitală. Victima s-ar fi intoxicat cu fum, după ce încăperea a fost cuprinsă de flăcări.