Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Ceban și funcționarii pleacă din Primărie: Iată motivul

Funcționarii de la Primăria Chișinău nu vor mai activa în actualul sediu al instituției. Acesta a fost primul anunț al primarului general Ion Ceban în ședința de astăzi a serviciilor Primăriei.
Sputnik

CHIȘINĂU, 18 nov – Sputnik. 

Ion Ceban a făcut propunerile pentru funcțiile de viceprimari
Funcționarii Primăriei Chișinău vor mai activa doar puțin timp în clădirea din centrul Capitalei, a anunțat primarul general Ion Ceban.

În cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei, Ceban a anunțat că din 2020 edificiul urmează a fi restaurat, iar ulterior transformat în muzeu, iar angajații vor munci „într-un open space corporativ, cu camere de luat vederi”.

„Transparență în Primărie nu există. De anul viitor ne vom muta într-un open-space, să lucrăm cu toții cot la cot. Cu camere de luat vederi, să vadă locuitorii capitalei cu ce ne ocupăm. Acest edificiu va intra într-un proces de restaurare”, a declarat primarul Capitalei.

Ce le promite primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, tinerilor din Capitală>>>

Edilul-șef a mai menționat că Primăria ar urma să fie „complet digitalizată”, iar în clădirea Primăriei ar urma să rămână doar biroul primarului și o sală de ședințe.