Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video: Toți șoferii trebuie să vadă acest clip până la capăt: Avertismentul autorităților

Acest video trebuie văzut de toată lumea, dar în special de șoferi - Autoritățile îi îndeamnă pe internauți să distribuie acest clip, dar îi și avertizează că asta nu este suficient - detalii.
Sputnik

CHIȘINĂU, 7 nov - Sputnik. Un video, menit să lupte cu oamenii care urcă băuți la volan, a fost postat pe rețelele de socializare de Inspectoratul Național de Probațiune din Ministerul Justiției al Republicii Moldova. Autoritățile îi încurajează pe internauți să distribuie acest spot care face parte din campania #Stop_alcool_la_volan, pentru ca să fie văzut de toți șoferii din țară.

”Nu e nimic mai important decât viața dumneavoastră și a celor dragi! Doar în mâinele noastre este soluția!!!! Doar împreună putem să oprim acest fenomen!!!”, au scris ceo de la INP.

Cu acest prilej, au fost create și câteva hash-taguri prin care moldoveni sunt încurajați să se alăture campaniei: ”#SALV #Stop_alcool_la_volan, nu numai prin like-uri și distribuiri, ci și prin acțiuni față de noi, față de prieteni, față de cei apropiați!! #TU_DOAR_TU_POȚI_SALVA_O_VIAȚĂ !”, îi avertizează oamenii legii pe cetățeni.