Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii în cazul bebelușului accidentat în satul Bugeac

În urma groaznicului accident produs în autonomia găgăuză a avut de suferit o întreagă familie, inclusiv un bebeluș.
Sputnik

CHIȘINĂU, 15 oct – Sputnik. Bebelușul care a avut de suferit în urma unui grav accident rutier, care s-a produs în satul Bugeac din autonomia găgăuză, a fost transferat la Centrul Mamei și Copilului din Chișinău cu ajutorul aviației sanitare.

Potrivit gagauzinfo.md, copilul care nu are nici un an a fost examinat inițial de medicii din Comrat, după care a fost transportat pe cale aeriană la Chișinău.

„Starea copilului, la internare, era moderată”, a precizat directorul spitalului din Comrat, Constantin Ianioglo.
Noi detalii în cazul bebelușului accidentat în satul Bugeac

El a menționat că bebelușul a suferit diverse leziuni, inclusiv o traumă la cap.

În prezent, părinții copilului se află internați în continuare la spitalul din Comrat, iar viața lor este în afara pericolului.

Amintim că accidentul rutier s-a produs în dimineața zilei de iei, în apropiere de comuna Bugeac, autonomia găgăuză. Șoferul unui Audi a pierdut controlul asupra mașinii, iar autovehiculul a lovit un arbore de pe marginea șoselei. Conducătorul auto, soția acestuia și copilul, locuitori ai satului Slobozia Mare, au fost duși de urgență la spital.

Noi detalii în cazul bebelușului accidentat în satul Bugeac