Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O bombă pe roți circulă pe șoselele din Republica Moldova: Ce face Poliția? – Video

Internauții au plasat pe rețelele de socializarea fotografia unui autocar de cursă care are montate în spate, chiar sub plăcuțele de înmatriculare, buteliile cu gaz.
Sputnik

CHIȘINĂU, 14 oct — Sputnik. În caz că autocarul este lovit din spate, este evident că toți pasagerii riscă să fie aruncați în aer de explozia buteliei cu gaz, care este asemenea unei  bombe.

Cu ochiul neînarmat poți spune că acest autocar a fost reutilat, sistemul de alimentare cu gaz a fost instalat în mod artizanal pentru a reduce cheltuielile pentru combustibil.

Un alt internaut a postat un film cu un camion încărcat peste măsură. Cel care a filmat cazul, pe nume Mihai, se întreabă pe bună dreptate ce fac autoritățile.

"Unde-i ANTA (Agenția Națională Transport Auto)? În aceste cazuri, vreau ca în așa fel sa se facă auzita problema Nu atunci când se întâmpla accidente în urma cărora rămân familii îndurerate, dezbinate, sa se ia măsuri!", a scris Mihai în legenda de la fotografia sa.