Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bătaie la bordul unui avion: Aterizare de urgență

O însoțitoare de bord a avut probabil cel mai tragic zbor din viața sa. Iată ce i s-a întâmplat la scurt timp de la decolare.
Sputnik

CHIȘINĂU, 27 sept – Sputnik. Un avion Blue Air care opera vineri zborul București–Stuttgart a aterizat de urgență la Viena, vineri dimineață, din cauza unui pasager care a bătut o însoțitoare de bord. Compania aeriană a confirmat incidentul și declară că pasagerul agresiv a fost reținut de autoritățile austriece, potrivit boardingpass.ro.

„Zborul Blue Air 0B129 care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21 cu destinația Stuttgart a fost direcționat pe Aeroportul Internațional Viena ca urmare a unui pasager agresiv. Pentru siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena. Pasagerul a fost reținut, iar în acest moment se află în custodia autorităților austriece”, este precizat în comunicatul companiei. Totodată, conform procedurilor standard, la aeronavă a fost trimisă o ambulanță.

Cetățeanul român a fost reținut la aterizare în capitala Austriei, iar acum se află în custodia poliției austriece.