Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Aproape de anorexie? Iată cum arată acum Anastasia Fotachi – Foto

Anastasia Fotachi a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Aceasta publică tot mai des pe Instagram fotografii în costum de baie unde își etalează formele.
Sputnik

CHIȘINĂU, 11 aug – Sputnik. Modelul Anastasia Fotachi a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Aceasta a postat fotografii în costum de baie pe Instagram și e aproape de nerecunoscut. Dacă la începutul carierei de model mulți o criticau că are multe kilograme în plus, iar silueta ei nu ar fi potrivită pentru modeling, acum Anastasia este exagerat de slabă.

Aceasta nu a scris niciodată pe Instagram despre faptul că ar avea vreun regim alimentar mai special sau ar practica sportul. Cert este că silueta ei s-a schimbat vizibil. Internauții s-au grăbit să comenteze fotografia. Aceștia au scris că este ”cam slăbuță”.  

De când Anastasia are o relație cu omul de afaceri Gabi Stati a dispărut din spațiul public. Aceasta este văzută tot mai rar pe la evenimente, iar la ședințe foto și prezentări de modă participă tot mai rar.

În schimb publică fotografii de la piscina din curtea casei lui Gabi Stati.

Aceasta își petrece această vară într-o continuă relaxare, și se pare că nu-i pasă de nimic. Nici chiar de gura lumii care o judecă pentru faptul că ar fi început o relație cu Gabi doar pentru bani.