Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vizitatorii și angajații unui local, luați la bătaie de indivizi cu cagule - Video

Trei indivizi agresivi, dintre care unul cu cagulă pe față, i-au luat la bătaie pe angajații și vizitatorii care se aflau pe o terasă în orașul Cricova.
Sputnik

CHIȘINĂU, 30 iul – Sputnik. Angajații și oamenii care au venit să-și petreacă seara pe terasa unui local din orașul Cricova s-au trezit cu trei indivizi beți care au tăbărât peste ei și iau luat la bătaie. Acțiunile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Incidentul a avut loc în noaptea de 14 iulie. Inspectoratul de Poliție Râșcani a fost alertat prin intermediul serviciului 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj a Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție și grupul operativ al Inspectoratului Râșcani.

Bătaie cruntă între șoferi: L-au lăsat lat pe șosea, riscând să fie strivit de mașini

Angajații localului, dar vizitatorii le-au comunicat oamenilor legii că au  fost agresați de trei indivizi aflați în stare de ebrietate, dintre care unul cu mască pe față. Drept urmare, un angajat și doua persoane care se aflau în localul dat au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în local, care au fost ridicate și examinate de polițiști.

În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de forțele de ordine, indivizii au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru audieri. Cei trei au vârstele cuprinse între 24 ani și 31 ani și sunt locuitori ai orașului Cricova. Suspecții și-au recunoscut vinovăția. Totodată a fost depistată și masca cu care indivizii au comis infracțiunea.

A fost inițiată o cauză penală pentru huliganism, suspecții riscă închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.